Forum wseit w poznaniu semestru PIERWSZEGO na kierunku fizjoterapia
Gr 1
HI!!
Pisał ktoś z Was może przedtermin z biofizyki??
Dajcie znac jakie pytania padły
Podzielcie sie z tymi którzy niepisali spostrzeżeniami z tego przedterminu
Pozdrawiam
Administrator
JA PISALEM i nie zdalem powiem tak 6 pytan za kazde 2 pkt standardowo trzeba miec 50% zeby zdac, niektore pytania to mix z 2 pytan ktore dostalismy jako zagadnienia chyba 2 takie byly. no ze sciaganiem bardzo cieżko mielismy, porosadzala nas i caly czas pilnowala i niestety 2 osoby dorwala. na sciaganie bym nie liczyl chociaż bedzie jej ciężej na debcu. (wieksza sala i wiecej ludzi nas bylo chyba 40) ale ona raczej da rade bo jest mega suką (niestety) wiec ja sie na poprawke ucze. ale sciagi tez zabieram:)
pozdrawiam
Gr 6
mnie chociaz zlapala (co prawda na samym koncu i mialam na sciagze tylko 3 myslniki) okazala miloscierdzieeee :] zgarnelam 3- i nie zamierzam tego poprawiac hehe
powodzenia zycze jutro calej reszcie!!!!
Gr 1
Na debcu bedzie jej trudniej wiec zapewne weżmie ze soba Damiana
i on na Nas bedzie czatował
za powodzenie : nie dziękuję
heheh P
Pozdrawiam wszystkich zakuwających!! !!
Gr 2
Ja tez byłem na biofizyce. Jak juz wiadomo pytania będą połączone z 2 jedno wyjdzie.
ja miałem np : porównać skurcz mięśni szkieletowych do mięsnia sercowego, prawo Ficka i do czego jest, potem co to jest EMG, cos z Ciśnieniem osmotycznym, Równowaga Donnana.
I to było by na tyle. Pozdrowienia i powodzenia życze !!!!!!!!!!!! oby wam sie udało !!!!!!!!!!! nie dajcie się !!!!!!!!!