Forum wseit w poznaniu semestru PIERWSZEGO na kierunku fizjoterapia
Administrator
Spoiler:
MRTUCH Z 4 GRUPY napisala tak:
Tak sie zastanawiam... Czy ktos prowadzi notatki z pomocy? Bo nie chce mi sie kupowac tej ksiazki Łakomego a 4grudnia to smieszne kolo... a 2 Arenka wiec mi sie w ost.chwili nie bedzie chcialo reta
:]
Administrator
no to mnie zastrzeliła¶ ja nie mam notatek ale to chyba nie dziwne:) jesli ktos prowadzi albo zdobedzie te notatki to naprawde bede wdzieczny jak bedzie je mial w calosci w poniedzialek na uczelni. albo wskaże mi palcem kto ma takowe notatki a ja juz sobie je wyproszę a jak to nie poskutkuje to wyszarpie:)
Gr 4
Ja notatek tez niestety nie mam. A dobrze by bylo je miec! Nawet nie wiedzialam ze jest jakies kolo.
Ostatnio edytowany przez Madzia (2006-11-24 12:24:58)
Gr 2
aaaa trzeba by popytac Marysi i Natalki od nas z gr... one tak zawsze ladnie notuja w 1 rzedzie.. ;] ale to juz pozostawiam Tobie Dawidzie..licze na Twoj urok osobisty i mile zaklecia w stosunku do tych pan:D tylko sie potem podziel ;]
i nie jestem z gr 4 tak na przyszlosc
Ostatnio edytowany przez Martuch (2006-11-24 12:58:18)
Gr 5
a można wiedzieć czy nasz "człowiek zawiecha" wogóle co¶ wspominał o jakim¶ kole bo jako¶ ciężko mi idzie wsłuchiwanie sie w jego wywody o laikach no chyba że mówił to gdy naprawiał mikrofon
Administrator
pokaz mi tego lachona
co ma te notatki a tak serio to co ty ja??? mój urok osobisty?? kto ci takich bzdur na wciskał:)he he
Gr 6
A ja mam jakies notatkii z pomocy..zabiore je w poniedzialek i pokazee Wam:) podziele sie nimi z Wami nie bede juz taka:D
hihih
Administrator
O będziemy wdzięczni
Dobro ogółu ważniejsze niż dobro jednostki!!!
he he
Gr 5
EJJJJJ Nie ma się co przejmować tylko ja mam jedno pytanie KTO TO JEST TEN LAIK?????!!!!:>
New member
hej mam pytanko czy wie ktos moze czego dotyczy to kolo tzn jakich wykladow od poczatku do teraz? o bozie ja bylam u niego tylko raz:)))
Gr 2
No to nieĽle kto to jest laik to wiem (osoba ktora nie musi nie umie albo nie wie jak sprawdza się tętno ) a jak jakie¶ notki to proponuje na maila dawać
Ja mam jedno pytanie bo dziad mi powiedział w tajemnicy
Co to jest cukrzyca
a) choroba
B ) miasto w Afryce południowej
C ) nie wiem
D ) wszystkie odpowiedzi prawdziwe
i wydaje mi sie że to jest hmmmmmm B
pozdro Laicy
Gr 4
Na mailu jest wszystko co potrzebne na pomoc medyczna.
Gr 6
ale to co On wyslal to jest totalnie wszytskoooo?? nic poza tym nie bedzie na kole?? powiedzcieeeeee mi:)