FIZJOTERAPIA

Forum wseit w poznaniu semestru PIERWSZEGO na kierunku fizjoterapia

#16 2007-02-20 14:31:54

poziomka

Member

Re: Do tych ktorzy mineli sie z powolaniem

no widze że coraz ciekawsze wypowiedzi tu są, nie zauważyłam aby ktos był kozakiem tylko dlatego że ściąga, ja po liceum jestem wuchtę lat, z zawodem fizjoteraputy miałam już doczynienia i gwarantuję że nikt z pacjentów nigdy nie poruszła tematu związanego z biofizyką, j zdałam za pierwszym razem, troche posiedziała i po ptakach, jednak różne sytuacje mają rózżni ludzie studiujący, można nie mieć czasu i dlatego wtey ratują nas ściągi, nie można ze wszystkiego ściagac bo i tak wyjdzie to na końcu podczas obrony pracy i wtedy dopiero bedzie selekcja i się okaże co kto wyniósł z wykładów. Życie zweryfkuje kto co umie i jakie posiada umiejętności.

więc moja porada brzmi tak że trzeba sie szanowac, a wy tu mięsem zaczynacie rzucać. niu niu nieładnie.

#17 2007-02-20 16:42:25

B7ondi

Gr 1

Wseit zastanow sie nad sobą co Ty wypisujesz!!
Piszesz z ogolnego loginu bo nie masz odrobiny odwagi zeby napisac kim jestes.... wiec (nazwę to lagodnie)
nie pisz czegos takiego:

'kretyna to z siebie robisz TY. majac 19 czy 20 lat co ty mozesz wiedziec??  a przeciez to powtorka z LO a ja tam chodzilam 3 lata temu.. wy po sredniej macie wszytsko w pamieci.. jak ktos jest choc troche inteligentny to zaliczy a jak sie nie chce i jest sie leniem lub kretynem to trudno!! pislam o tolerancji  i szacunku a widze ze  z malolatamni tak sie nie da.."

robisz z siebie wielkiego człowieka ale widać o bardzo małym rozumku!!!!! nie nauczyłas sie do tego wieku w ktorym jestes, że nie ocenia sie innych!!

to nie jest Twoj interes czy ktoś ściąga czy nie, czy sie uczy czy nie!! Dla mnei zachowujesz sie smiesznie i zapewne NIEPOWAZNIE jak na swoj wiek!! !! Ważne, że ty sie uczysz, ze zdajesz gratoolujemy ci bardzo, i sądze,ze wszyscy sie z tego powodu cieszymy!!    :]
Powiem Ci króciukto ja do lo chodziłam 2 lata temu i dla mnie to powtorka nie byla, wiec nie pisz prosze WY dobrze!! Napracowalam sie ostro i zdalam a nie siedze od poniedizalku do niedizli w domu tylko przez weekend pracuje a sie nie leniwie!! A że ktoś nie zdal, że ktoś ściągał, to jest jego INDYWIDUALNA SPRAWA!! !!! !!           [b]A NIE TWOJA!! !! !![/b]

Także patrz TYLKO na swój nosek, na swoje oceny, sądze że nikt z Nas nie potrzebuje matki opiekunki!!

Kazdy kto uczęśzcza na studia jest DOROSŁY nie zapominaj o tym!!

Nie rozmawiaj z idiota, najpierw sprowadzi Cie na swój poziom,
             a później pokona doświadczeniem...

#18 2007-02-20 20:43:36

wseit

Member

bo jebne!!blondi o co Ci chodzi ?? dziewczyna chce tu wjechac na ambicje komus kto ja ocenia i nazywa kreatynka. to nie byl post do Ciebie wiec sama nie oceniaj. kurwa stanac w obronie tych co chca sie uczyc to jesczze sie po mordzie oberwie.. niech kazdy robi co chce!! wszystko i tak samo wyjdzie jak to juz ktos napisal.. zakonczcie ten temat!! nowy semestr juz po fizyce

#19 2007-02-21 09:42:42

wseit

Member

Zastanówcię troche nad sobą. Jesteście zwykłymi ignorantami! Nie potrzebujemy na uczelni ludzi którzy nie zdają sobie sprawy, jakie zagrożenie może w przyszłości stwarzać ich niewiedza. Uczymy was byście osiągnęli coś w przyszłości i potrafili pomóc ludziom. Autorzy tych ignoranckich wypowiedzi poniosą za nie konsekwencje. WSEiT to nie miejsce dla was. Będziemy o tym dyskutować po najbliższych zajęciach z biofizyki. Sami się do mnie zgłosicie.

#20 2007-02-21 12:56:31

poziomka

Member

ostatni post widzi mi sie na maksa, heheheh, dobry pomysł podszyc sie pod kogoś z administracji czy też może pod samą pania doktor, heheheh, śmieszne, podejrzewam że juz nie podyskutujemy po zajęciach biofizyki bo juz jej nie ma, to już przeszłośc-na szczęscie, a teraz czekają nas kolejne przedmioty na ktore i tak bedziemy klnąć na maksa.

i ciekawe jakie konsekwencje poniosę za moje ignoranckie wypowiedzi???? chłosta?? łamanie kołem??? a może zostanę wyrzucona ze szkoły mimo zdania wszystkiego??? heheheh nie sądzę.

pozdrawiam i witam na kolejnym semestrze:)

#21 2007-02-22 09:39:58

B7ondi

Gr 1

Według Slownika JĘZYKA POLSKIEGO

FORUM to:

1. «miejsce publicznych wystąpień»
2. «spotkanie poświęcone omawianiu spraw z określonej dziedziny; też: grupa ludzi biorących udział w takim spotkaniu»
3. «stowarzyszenie skupiające organizacje, państwa lub osoby na zasadzie dużej autonomii organizacyjnej i odrębności poglądów»
4. «plac w miastach starożytnego Rzymu, na którym odbywały się zebrania ludowe, targi, sądy»
5. «w dawnej Polsce: sąd właściwy dla rozstrzygania danej sprawy»

takze mozna na tym forum poruszać wszelkie tematy, ktore nas "bolą".

I wcale nie widze tu powodu, żeby komuś grozić.... KONSEKWENCJAMI !! !!

No chyba, ze za szczerośc zaraz dostane ostrzeżenie...

Pozdrawiam

P.S. Za chwile to forum będziemy musieli nazwać anonimowi Fizjoterapeuci --> bo cos widać, że wiekszość woli pozostać anonimowym!!!

Nie rozmawiaj z idiota, najpierw sprowadzi Cie na swój poziom,
             a później pokona doświadczeniem...

#22 2007-02-22 22:49:12

IlFenomeno

Gr 2

jebac pania madralisnka i niby dorosla takie moje zdanie:]

#23 2007-02-26 08:38:49

wseit

Member

Jako autorce tego  calego watku przede wszystkim chodzilo mi o to ze jak mozecie wyzywac od najgorszych babke od biofizyki i ta co nas pilnowala tylko dlatego ze maja kobiety zasady i nie pozwalaly scigac!....chyba postanowiliscie studiowac i placic ciezka kase po to zeby sie cos nauczyc....no chyba ze jak piekna blondyna z mozgiem wielkosci orzeszka ...wyrywac facetow (lub laski)...
Wspolczuje wam jezeli jakis pacjent was zapyta o cos a wy nie bedziecie mieli o tym zielonego pojecia!!Przyklady sa na naszej uczelni....pani od anatomii mgr Drzymala.....jezeli zapytasz sie jej o cokolwiek masz 95% szans ze ona nie bedzie wiedziala o czym mowisz....a 99% ze nie pokaze ci tego na szkielecie....i wszyscy z niej polewaja wtedy....
ale to wasza sprawa czy sie uczycie czy nie...tylko miejcie szacunek do ludzi.....zwlaszcza tych z zasadami!

Pozdrawiam
autorka wielkiego zamieszania!

#24 2007-02-26 12:21:37

poziomka

Member

Tak naprawdę to u żadnego wykładowcy nie można było ściągać ale kobieta od biofiz miała z tego super zabawę, nie da jej się szanowac, tym bardziej po tym co odpiepszyła u nas zaocznych na wykładach. Beblała swoje i zahaczyła o jakies zagadnienie z biochemii i po jakiejś tam dyskusji powiedziała że "trzeba przyznać że dr Bonikowska nie jest żadnym specjalistą od biochemii"- no sorry ale takie komentarze to powinna zachowac dla siebie a nie wypowiadac je przed 200 osobami, podwazyła autorytet kobiety ktora ma naprawdę wiedzę, którą chce nam przekazać, kobieta od biofiz też stwerdziła że jej na niczym nie zalezy bo ona i tak ma zapłacone za godziny wykładów więc czy ją słuchamy czy nie to jeden pies, może i tak sądzi ale też nie powinna tak mówić bo to wtedy świadczy o jej braku szacunku do nas, a skoro nas ktoś nie szanuje to dlaczego my mamy tą osobę szanowac?? Logiczne to chyba jest, no nie??

#25 2007-02-28 16:12:32

wseit

Member

jeśli chodzi o p.mgr Drzymałę to zgadzam sie w 100%. Ta kobieta wogóle nie ma pojęcia o anatomii i człowieku. Na ćwiczeniach podaje mam słowo w słowo z książki Mareckiego! Nie wiem co ta kobieta robi w tej szkole, a na zaliczeniach wymaga od nas tyle ze trzeba umieć dane zagadnienie tak jak jest napisane w ksiązce, a gdy już się jej odpowiada to sprawdza w ksiązce czy dobrze mówimy, tak jak jest napisane w Mareckim, jakie ta kobieta ma wiadomości o anatomii???  ŻADNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stopka forum

RSS