Forum wseit w poznaniu semestru PIERWSZEGO na kierunku fizjoterapia
Member
no widze że coraz ciekawsze wypowiedzi tu są, nie zauważyłam aby ktos był kozakiem tylko dlatego że ściąga, ja po liceum jestem wuchtę lat, z zawodem fizjoteraputy miałam już doczynienia i gwarantuję że nikt z pacjentów nigdy nie poruszła tematu związanego z biofizyką, j zdałam za pierwszym razem, troche posiedziała i po ptakach, jednak różne sytuacje mają rózżni ludzie studiujący, można nie mieć czasu i dlatego wtey ratują nas ściągi, nie można ze wszystkiego ściagac bo i tak wyjdzie to na końcu podczas obrony pracy i wtedy dopiero bedzie selekcja i się okaże co kto wyniósł z wykładów. Życie zweryfkuje kto co umie i jakie posiada umiejętności.
więc moja porada brzmi tak że trzeba sie szanowac, a wy tu mięsem zaczynacie rzucać. niu niu nieładnie.
Gr 1
Wseit zastanow sie nad sobą co Ty wypisujesz!!
Piszesz z ogolnego loginu bo nie masz odrobiny odwagi zeby napisac kim jestes.... wiec (nazwę to lagodnie)
nie pisz czegos takiego:
'kretyna to z siebie robisz TY. majac 19 czy 20 lat co ty mozesz wiedziec?? a przeciez to powtorka z LO a ja tam chodzilam 3 lata temu.. wy po sredniej macie wszytsko w pamieci.. jak ktos jest choc troche inteligentny to zaliczy a jak sie nie chce i jest sie leniem lub kretynem to trudno!! pislam o tolerancji i szacunku a widze ze z malolatamni tak sie nie da.."
robisz z siebie wielkiego człowieka ale widać o bardzo małym rozumku!!!!! nie nauczyłas sie do tego wieku w ktorym jestes, że nie ocenia sie innych!!
to nie jest Twoj interes czy ktoś ściąga czy nie, czy sie uczy czy nie!! Dla mnei zachowujesz sie smiesznie i zapewne NIEPOWAZNIE jak na swoj wiek!! !! Ważne, że ty sie uczysz, ze zdajesz gratoolujemy ci bardzo, i sądze,ze wszyscy sie z tego powodu cieszymy!! :]
Powiem Ci króciukto ja do lo chodziłam 2 lata temu i dla mnie to powtorka nie byla, wiec nie pisz prosze WY dobrze!! Napracowalam sie ostro i zdalam a nie siedze od poniedizalku do niedizli w domu tylko przez weekend pracuje a sie nie leniwie!! A że ktoś nie zdal, że ktoś ściągał, to jest jego INDYWIDUALNA SPRAWA!! !!! !! [b]A NIE TWOJA!! !! !![/b]
Także patrz TYLKO na swój nosek, na swoje oceny, sądze że nikt z Nas nie potrzebuje matki opiekunki!!
Kazdy kto uczęśzcza na studia jest DOROSŁY nie zapominaj o tym!!
Member
bo jebne!!blondi o co Ci chodzi ?? dziewczyna chce tu wjechac na ambicje komus kto ja ocenia i nazywa kreatynka. to nie byl post do Ciebie wiec sama nie oceniaj. kurwa stanac w obronie tych co chca sie uczyc to jesczze sie po mordzie oberwie.. niech kazdy robi co chce!! wszystko i tak samo wyjdzie jak to juz ktos napisal.. zakonczcie ten temat!! nowy semestr juz po fizyce
Member
Zastanówcię troche nad sobą. Jesteście zwykłymi ignorantami! Nie potrzebujemy na uczelni ludzi którzy nie zdają sobie sprawy, jakie zagrożenie może w przyszłości stwarzać ich niewiedza. Uczymy was byście osiągnęli coś w przyszłości i potrafili pomóc ludziom. Autorzy tych ignoranckich wypowiedzi poniosą za nie konsekwencje. WSEiT to nie miejsce dla was. Będziemy o tym dyskutować po najbliższych zajęciach z biofizyki. Sami się do mnie zgłosicie.
Member
ostatni post widzi mi sie na maksa, heheheh, dobry pomysł podszyc sie pod kogoś z administracji czy też może pod samą pania doktor, heheheh, śmieszne, podejrzewam że juz nie podyskutujemy po zajęciach biofizyki bo juz jej nie ma, to już przeszłośc-na szczęscie, a teraz czekają nas kolejne przedmioty na ktore i tak bedziemy klnąć na maksa.
i ciekawe jakie konsekwencje poniosę za moje ignoranckie wypowiedzi???? chłosta?? łamanie kołem??? a może zostanę wyrzucona ze szkoły mimo zdania wszystkiego??? heheheh nie sądzę.
pozdrawiam i witam na kolejnym semestrze:)
Gr 1
Według Slownika JĘZYKA POLSKIEGO
FORUM to:
1. «miejsce publicznych wystąpień»
2. «spotkanie poświęcone omawianiu spraw z określonej dziedziny; też: grupa ludzi biorących udział w takim spotkaniu»
3. «stowarzyszenie skupiające organizacje, państwa lub osoby na zasadzie dużej autonomii organizacyjnej i odrębności poglądów»
4. «plac w miastach starożytnego Rzymu, na którym odbywały się zebrania ludowe, targi, sądy»
5. «w dawnej Polsce: sąd właściwy dla rozstrzygania danej sprawy»
takze mozna na tym forum poruszać wszelkie tematy, ktore nas "bolą".
I wcale nie widze tu powodu, żeby komuś grozić.... KONSEKWENCJAMI !! !!
No chyba, ze za szczerośc zaraz dostane ostrzeżenie...
Pozdrawiam
P.S. Za chwile to forum będziemy musieli nazwać anonimowi Fizjoterapeuci --> bo cos widać, że wiekszość woli pozostać anonimowym!!!
Gr 2
jebac pania madralisnka i niby dorosla takie moje zdanie:]
Member
Jako autorce tego calego watku przede wszystkim chodzilo mi o to ze jak mozecie wyzywac od najgorszych babke od biofizyki i ta co nas pilnowala tylko dlatego ze maja kobiety zasady i nie pozwalaly scigac!....chyba postanowiliscie studiowac i placic ciezka kase po to zeby sie cos nauczyc....no chyba ze jak piekna blondyna z mozgiem wielkosci orzeszka ...wyrywac facetow (lub laski)...
Wspolczuje wam jezeli jakis pacjent was zapyta o cos a wy nie bedziecie mieli o tym zielonego pojecia!!Przyklady sa na naszej uczelni....pani od anatomii mgr Drzymala.....jezeli zapytasz sie jej o cokolwiek masz 95% szans ze ona nie bedzie wiedziala o czym mowisz....a 99% ze nie pokaze ci tego na szkielecie....i wszyscy z niej polewaja wtedy....
ale to wasza sprawa czy sie uczycie czy nie...tylko miejcie szacunek do ludzi.....zwlaszcza tych z zasadami!
Pozdrawiam
autorka wielkiego zamieszania!
Member
Tak naprawdę to u żadnego wykładowcy nie można było ściągać ale kobieta od biofiz miała z tego super zabawę, nie da jej się szanowac, tym bardziej po tym co odpiepszyła u nas zaocznych na wykładach. Beblała swoje i zahaczyła o jakies zagadnienie z biochemii i po jakiejś tam dyskusji powiedziała że "trzeba przyznać że dr Bonikowska nie jest żadnym specjalistą od biochemii"- no sorry ale takie komentarze to powinna zachowac dla siebie a nie wypowiadac je przed 200 osobami, podwazyła autorytet kobiety ktora ma naprawdę wiedzę, którą chce nam przekazać, kobieta od biofiz też stwerdziła że jej na niczym nie zalezy bo ona i tak ma zapłacone za godziny wykładów więc czy ją słuchamy czy nie to jeden pies, może i tak sądzi ale też nie powinna tak mówić bo to wtedy świadczy o jej braku szacunku do nas, a skoro nas ktoś nie szanuje to dlaczego my mamy tą osobę szanowac?? Logiczne to chyba jest, no nie??
Member
jeśli chodzi o p.mgr Drzymałę to zgadzam sie w 100%. Ta kobieta wogóle nie ma pojęcia o anatomii i człowieku. Na ćwiczeniach podaje mam słowo w słowo z książki Mareckiego! Nie wiem co ta kobieta robi w tej szkole, a na zaliczeniach wymaga od nas tyle ze trzeba umieć dane zagadnienie tak jak jest napisane w ksiązce, a gdy już się jej odpowiada to sprawdza w ksiązce czy dobrze mówimy, tak jak jest napisane w Mareckim, jakie ta kobieta ma wiadomości o anatomii??? ŻADNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!