Forum wseit w poznaniu semestru PIERWSZEGO na kierunku fizjoterapia
Gr 2
co robimy w czwartek ten co teraz będzie bądź piątek jak kto woli ??
(Dawit proponował do jakiegoś nowego klubu)
Gr 5
Z tego co wiem to Claudia mówiła że robi urodziny na chacie w piątek ale to chyba nic pewnego:>takze tentego Jakbyco To Ja Zawsze Si SiePiszeSie:>
Administrator
znaczy ja tak sobie powiedzialem co by isc zobaczyc ale klub nie ucieknie a kolejna domoweczka moze byc niezapomnianym przeżyciem to jeszcze duuuuzo czasu. ale na przyszlosc chodzi mi po glowie jakiś wypad wieksza grupą na KARAOKE !! ale czwartków to przed nami jeszcze masa!!!
Gr 6
eey ja tez ja teez chce:D i na karokee!! Ale niech mnie ktos pozniej psygarnie do domu:P i tak to ja sie piszee na impreze:D albo odwiezie do Jarocina:D hihih
Administrator
he he przygarnąć to ja moge:))) ale jest problem mam tylko jedno wyrko i to jedno osobowe:) ale przecież damy rade:) no i rano jajeczniczke poproszę
Gr 6
oo no to prosee mi napisac kiedy imprezka:D dzisiaj to juz z Wami nie zabaluje no ale jak cos na andrzejki:)
Gr 5
No największa muka że w ten weekend jest żałoba także Andrzejki raczej przeniesione na następny weekend trza by bylo zmontowac jakis dobry balet chociaz ja pewnie bede musiał podtrzymać statystyki i coś przyjąć i teraz:>