Forum wseit w poznaniu semestru PIERWSZEGO na kierunku fizjoterapia
Gr 2
co robimy w czwartek ten co teraz będzie b±dĽ pi±tek jak kto woli ??
(Dawit proponował do jakiego¶ nowego klubu)
Gr 5
Z tego co wiem to Claudia mówiła że robi urodziny na chacie w pi±tek ale to chyba nic pewnego:>takze tentego Jakbyco To Ja Zawsze Si SiePiszeSie:>
Administrator
znaczy ja tak sobie powiedzialem co by isc zobaczyc ale klub nie ucieknie a kolejna domoweczka moze byc niezapomnianym przeżyciem to jeszcze duuuuzo czasu. ale na przyszlosc chodzi mi po glowie jaki¶ wypad wieksza grup± na KARAOKE !! ale czwartków to przed nami jeszcze masa!!!
Gr 6
eey ja tez ja teez chce:D i na karokee!! Ale niech mnie ktos pozniej psygarnie do domu:P i tak to ja sie piszee na impreze:D albo odwiezie do Jarocina:D hihih
Administrator
he he przygarn±ć to ja moge:))) ale jest problem mam tylko jedno wyrko i to jedno osobowe:) ale przecież damy rade:) no i rano jajeczniczke poproszę
Gr 6
oo no to prosee mi napisac kiedy imprezka:D dzisiaj to juz z Wami nie zabaluje no ale jak cos na andrzejki:)
Gr 5
No największa muka że w ten weekend jest żałoba także Andrzejki raczej przeniesione na następny weekend trza by bylo zmontowac jakis dobry balet chociaz ja pewnie bede musiał podtrzymać statystyki i co¶ przyj±ć i teraz:>